Vlaamse zenders via Joyne Lancering 1 augustus 2018

Gepost op: jun 8, 2018 | Autheur: Guido Masson | Categorieën: Satellietontvangst

Het verheugd ons enorm om u te kunnen mededelen dat Joyne vanaf deze maand ook de Vlaamse televisiezenders gaat uitzenden via een nieuwe transponder van de Eutelsat 9 Oost Satelliet.

Vlaamse zenders via Joyne Lancering 1 augustus 2018

Dat betekent dat met een kleine schotel voortaan de Vlaamse kanalen zonder problemen in Spanje en Portugal ontvangen kunnen worden en met een grotere schotel zelfs op de Noordkaap en Noord Afrika tot in Dubai en Israël.

Joyne start deze maand met het BE Joyne Travel abonnement, vanaf €10 per maand, neem je een jaar abonnement, dan is deze tot 28/02/2019 aan de introductie prijs van €7,50/per maand.
Bovendien is tot 31 augustus het Joyne Travel abonnement gratis te ontvangen, voor alle nieuwe klanten.

Het handige aan deze CI-Module met geïntegreerde Smartkaart is dat je voor toestellen met een CI-Slot geen extra Module hoeft aan te schaffen, zoals bijna alle decoders uit ons assortiment, alsook onze Nikkei TV Toestellen.

Momenteel heeft Joyne geen plannen om eigen decoders op de markt te brengen en laat de klant de volledig vrije keuze om zijn apparatuur aan te schaffen.

Joyne is de nieuwe Nederlandse provider voor digitale radio en televisie via de satelliet. Met beide benen op de grond klanten helpen, dat is hun doelstelling en daarin willen zij uitblinken.
Sinds 1 augustus 2017 bieden zij een compleet en betaalbaar radio en televisiepakket aan voor recreanten, thuis of een tweede huis in West-Europa. Dankzij de keuze voor de nieuwe en krachtige EutelSat 9B Satelliet kan je terug TV kijken met een 45cm schotel en zelfs met een 65cm schotel in Portugal ! In "Joyne" het ©*, met een ontvangstgebied van Groenland tot Israël !

CI-Kaart JOYNE, normaalgezien steeds op voorraad !

Wij zijn Europees Joyne Dealer en kunnen het abonnement op elk Europees adres registreren!

Op de hoogte blijven van de start van het volledige aanbod, schijf u in op onze nieuwsbrief !

Al onze Joyne artikels vind u HIER

Ontvangstgebied JOYNE:

Kaart ontvangstgebied Joyne

Comments (0)

No comment

Add a comment

You need to Login to add comments.

Menu