DECO TRUSS - DJ-TRUSS onze eigen reeks in XL formaat

Gepost op: nov 30, 2019 | Autheur: Guido Masson | Categorieën: Lighting systems & effectmachines

Onze eigen reeks DJ TRUSS / DECO TRUSS in een maatje groter, geen 10, 12 of 15cm maar een 20cm TRIO TRUSS, met een zwarte Poeder coating.

DECO TRUSS - DJ-TRUSS onze eigen reeks in XL formaat

De DJ-TRUSS of ook wel DECO TRUSS is gemaakt van stevig metaal met een buismaat 18 mm, de zijden zijn 20 cm. De trussen en hoeken worden aan elkaar gezet met bouten en moeren of vleugelmoeren in optie. Hoewel van ijzer gemaakt, zijn ze toch super ligt zo weegt een TRIO TRUSS van 1,5 meter slechts 4,5kg.

Met de DJ-TRUSS XL-200 bezit je een geheel modulair systeem dat niet alleen ideaal is voor de mobiele DJ en Light-jockey, maar ook voor Home decoratie, winkel inrichting/decoratie, Club, Bar, showroom, alook prima geschikt om een beursstand op te bouwen. Kom met uw idee en wij maken een passende offerte op maat.

Je kan starten met enkele delen en later eenvoudig uitbreiden. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een lichtbrug waaraan je Parren en Moving Heads kunt bevestigen en later upgraden naar een complete TRUSS-WALL.

Er is een volledig assortiment verkrijgbaar: rechte lengtes van: 0,3 - 0,5 - 0,75 - 1,0 - 1,3 - 1,5 en 2,0 meter, 2-weg en 3-weg hoek (zowel links als rechts), T-stuk en Baseplates. Elk deel wordt geleverd inclusief bevestiging-set. Uniek is dat bij onze rechte delen de koppel-busjes reeds vast voorgemoteerd zijn, waardoor montage handiger en sneller verloop.

Ook handig is de mogelijkheid om je kabels weg te werken als je de DJ-TRUSS XL-200 combineert met onze eigen ontworpen DJ-TRUSS BASE plates. Aan de bovenzijde van de base plates bevindt zich een uitsparing waar je precies een schuko-plug doorheen kunt halen en hiermee de voedingskabels netjes kunt wegwerken. De maximale overspanning bedraagt 7,5 meter en belasting van de truss bedraagt maximum 100kg op 1,5m en tot 45kg op 7,5m.

Verder hebben we nog een eigen ontworpen Totem, verkrijgbaar in 0,5 - 0,75 - 1 - 1,5 en 2 meter, met optie of inclusief Lycra doek en Uplighter. Ook hebben we een versie ontwikkeld met speaker TOP zodat onze Totems ook als exclusieve Speakerstand gebruikt kunnen worden, met of zonder Lycra doek en/of Uplighter.

Tot slot maken we voor u een complete beursstand met deze DECO TRUSS op maat van 2x2 tot 16x16m

Graag bespreken wij uw Idee en werken dit samen verder uit, neem contact op via het FORMULIER of bel 03-298 08 16

Comments (0)

No comment

Add a comment

You need to Login to add comments.

Menu