ProStage CONFETTI BOM ELEKTRISCH SNEEUW ECO

OP VOORRAAD
 Totale waardering :  
0
 
0/5 - 0 beoordelingen

Bekijk ratings
0
0
0
0
0

Schrijf een review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

1651608

Nieuw product

Deze confetti bom wordt elektrisch bedient en is gevuld met Slow Fall Confetti die eruit ziet als sneeuw.

Meer details

15,00€

- +

 
Meer informatie

Let it snow! Dankzij het extra kleine formaat van deze witte confetti dwarrelt hij zeer langzaam naar beneden, net alsof het aan het sneeuwen is.

In de kartonnen verpakking van deze confetti bom zit een klein, ongevaarlijk explosief dat de kartonnen verpakking doet open knallen. De toestellen om deze elektrische confetti bom te activeren, kan je zowel kopen als huren. Gemakkelijk in gebruik en een spectaculair effect gegarandeerd! Deze Elektrische confetti bommen zijn verkrijgbaar met confetti in verschillende kleuren of met sneeuw vlokken.

Hang de bom op minimum 3 meter hoogte en voor het beste effect op een hoogte van 5 à 6 meter. Wanneer een spanning van 6 tot 12V wordt aangebracht op de draadjes met een batterij of voeding, zal de confetti met een knalletje worden vrijgelaten.

Onze confetti bommen zijn van professionele kwaliteit. De confetti is zeer dun en dwarrelt mooi naar beneden. Gemaakt in brandvrije materialen en is tevens biologisch afbreekbaar en kleurvast en geeft aldus geen vlekken op kledij en dergelijke. Toegelaten voor professioneel podium gebruik.

Specificaties

  • Hoogte 10cm en diameter 8,5cm
  • Zeer dun tisseu papier: 2cm lang en 0,8cm breed
  • Kleur vast, laat geen sporen na
  • Brandvertragend
  • Biologisch afbreekbaar
  • Volledig recycleerbare verpakking
  • Elektrische activering
  • Professionele kwaliteit

Veiligheidsinstructies

Voldoende hoog boven de personen ophangen, houd weg van gezicht of lichaam. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C en onder -10 °C. Dit is geen speelgoed en mag uitsluitend bedient worden door verantwoorde volwassen personen.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
0/5
Gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf een review

7 andere producten in dezelfde categorie:

Menu