XSARIUS CAMP PRO MAX ORIGINAL

OP VOORRAAD IN 1 TOT 2 DAGEN
 Totale waardering :  
0
 
0/5 - 0 beoordelingen

Bekijk ratings
0
0
0
0
0

Schrijf een review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

199877

Nieuw product

De XSARIUS CAMP Pro Max is een innovatie vlakke satellietschotel van zeer hoge kwaliteit. De XSARIUS CAMP Pro Max is een nieuwe, professionele uitvoering van de succesvolle XSARIUS CAMP.

Meer details

1 499,00€

1 799,00€

-300,00€

- +

 
Meer informatie
De Pro serie heeft een nog sterker mechanisme dat automatisch invouwt als de motor van de camper of auto gestart wordt. Bovendien beschikt de Pro serie over een grotere hoek, auto update, GPS met een backupbatterij en ondersteuning voor zowel DVB-S als DVB-S2.

De satelliet antenne is zeer compact: 511 mm breed en 491 mm hoog en valt dankzij het compacte en stijvolle ontwerp niet op op uw caravan, auto of motorhome.

De ontvangst kwaliteit van de XSARIUS CAMP Pro Max is erg goed. Het gepatenteerde systeem van XSARIUS met Wave Guide Horn Array Functie absorbeert het satelliet signaal direct zonder deze te reflecteren.

De XSARIUS CAMP Pro Max is voorgeprogrammeerd voor het gebruik van 9 satellieten (waaronder Astra1, Astra2, Astra3, Hotbird, etc.). Dankzij dit automatische systeem en de autoskew functie richt de antenne zichzelf accuraat uit.

AUTO SKEW

De Skew op een schotel antenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan de ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen. Deze innovatie optie is standaard op alle Snipe modellen van XSARIUS.


AUTO UPDATE

Als er veranderingen zijn in satellietdata zal de Snipe Pro Max automatisch zoeken naar de nieuwste informatie en deze opslaan.

GROTE HOEK

Met een bredere hoogtehoek van 5 tot 90 graden heeft de Snipe Pro Max een dekking tot zelfs het meest noordelijke punt van Scandinavie. Drie assen zorgen dat er optimaal gericht wordt op de gekozen satelliet.

SATELLIETEN INSTALLEREN

De XSARIUS CAMP Pro Max beschikt over negen geprogrammeerde EU satellieten en u kunt zelf nog drie satellieten installeren met de meegeleverde controller.

GPS MET BACKUPBATTERIJ

Geintegreerde batterij in de SIRF4 chipset zorgt voor het sneller GPS zoeken.

STROOMBESPARINGSMODUS

Stroombesparende antenne met een standby van maar 100mA.

DVB-S2

De XSARIUS CAMP Pro Max ondersteund zowel DVB-S en DVB-S2, hierdoor is de hardware bestand op de toekomst. De zoekfunctie beschikt over zowel DVB-S en DVB-S2.

AUTOMATISCH INVOUWEN

De XSARIUS CAMP Pro Max vouwt zich automatisch in als de auto of camper start of sneller beweegt dan 20 kilometer per uur.

Technische informatie

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
0/5
Gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf een review

30 andere producten in dezelfde categorie:

SELFSAT SNIPE PRO ORIGINAL

1 349,00€ 1 649,00€ -300,00€

SELFSAT SNIPE PRO MAX ORIGINAL

1 699,00€ 1 949,00€ -250,00€

XSARIUS CAMP PRO ORIGINAL

1 199,00€ 1 399,00€ -200,00€

Menu