TV Vlaanderen Antenne TV CI+ Module en Smartcard

OP VOORRAAD
 Totale waardering :  
0
 
0/5 - 0 beoordelingen

Bekijk ratings
0
0
0
0
0

Schrijf een review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

146787

Nieuw product

Digitale tv via DVB-T2 kijk je overal in Vlaanderen en Brussel dankzij een compacte antenne. Het is de beste tv-oplossing voor thuis, in de auto, op de camping of de boot.

Meer details

39,00€

- +

 
Meer informatie

Met deze CI+ Module en Smartcard kan je in combinatie met een abonnement, de gecodeerde Vlaanse zenders ontvangen via antenne.

Met Antenne TV ontvang je meer dan 10 Vlaamse tv-zenders overal in Vlaanderen en Brussel via een kleine DVB-T2 antenne. Je hebt er dus geen satelliet, kabel of internet voor nodig. Antenne TV is zo de beste tv-oplossing om live tv te kijken waar en wanneer je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over de kabel of het internet.

Voor het tv-signaal heb je een DVB-T2 antenne nodig en een CI+module voor het tv-abonnement. Deze module steek je in een aparte decoder die speciaal voor Antenne TV verkrijgbaar is of in de Denson DS1010 V4 Combo ontvanger. Als je een tv-toestel hebt met een DVB-T2 tuner, kan je deze module zelfs rechtstreeks in je televisie schuiven.

Antenne TV krijgt een bijzonder tv-aanbod met meer dan 10 zenders waaronder VTM, Q2, 4, VIJF en meer. De zenders Eén, Canvas en Ketnet zijn al vrij te ontvangen via de ether.

De antenne plaats je binnen of buiten. Dit is afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast en dus hoe sterk het signaal in jouw regio is.

Over heel Vlaanderen en Brussel verspreid staan 13 zendstations die het tv- en radiosignaal uitzenden via de digitale ether en dat je thuis ontvangt via een DVB-T2 antenne. Afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast bij jou in de buurt, plaats je de DVB-T2 antenne binnen of buiten.

In de roze zone kan je het DVB-T2 signaal binnen ontvangen. In de blauwe zone moet je de antenne buiten plaatsen.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
0/5
Gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf een review

17 andere producten in dezelfde categorie:

Menu