TV Vlaanderen Antenne TV DVB-T2 ontvanger

OP VOORRAAD
 Totale waardering :  
5
 
5,00/5 - 1 beoordeling

Bekijk ratings
1
0
0
0
0

Schrijf een review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

146788

Nieuw product

Digitale tv via DVB-T2 kijk je overal in Vlaanderen en Brussel dankzij een compacte antenne. Het is de beste tv-oplossing voor thuis, in de auto, op de camping of de boot.

Meer details

69,00€

- +

 
Meer informatie

Met deze decoder kan je in combinatie met een CI+ Module met Smartcard en na het afsluiten van een abonnement, de gecodeerde Vlaanse zenders ontvangen via antenne.

Met Antenne TV ontvang je meer dan 10 Vlaamse tv-zenders overal in Vlaanderen en Brussel via een kleine DVB-T2 antenne. Je hebt er dus geen satelliet, kabel of internet voor nodig. Antenne TV is zo de beste tv-oplossing om live tv te kijken waar en wanneer je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over de kabel of het internet.

Voor het tv-signaal heb je een DVB-T2 antenne nodig en een CI+module voor het tv-abonnement. Deze module steek je in deze decoder die speciaal voor Antenne TV is gemaakt.

Antenne TV krijgt een bijzonder tv-aanbod met meer dan 10 zenders waaronder VTM, Q2, 4, VIJF en meer. De zenders Eén, Canvas en Ketnet zijn al vrij te ontvangen via de ether.

De antenne plaats je binnen of buiten. Dit is afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast en dus hoe sterk het signaal in jouw regio is.

Over heel Vlaanderen en Brussel verspreid staan 13 zendstations die het tv- en radiosignaal uitzenden via de digitale ether en dat je thuis ontvangt via een DVB-T2 antenne. Afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast bij jou in de buurt, plaats je de DVB-T2 antenne binnen of buiten.

In de roze zone kan je het DVB-T2 signaal binnen ontvangen. In de blauwe zone moet je de antenne buiten plaatsen.

Beoordelingen Beoordelingen (1)

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
5,00/5
Gebaseerd op 1 beoordeling Schrijf een review
0 1 2 3 4
(5/5
0 van 0 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig
Product:
0 1 2 3 4
Service & Informatie:
0 1 2 3 4
Verpakking:
0 1 2 3 4

Prima mogelijkheid om binnen Vlaanderen en zelfs over de taalgrens de populaire TV programma\'s, een pakket van 16 zenders, te ontvangen. Toestel is bijzonder gebruiksvriendelijk.

Pagina : 1

14 andere producten in dezelfde categorie:

Menu