TV Vlaanderen Antenne TV DVB-T2 ontvanger + CI+ Module en Smartcard

OP VOORRAAD
 Totale waardering :  
3
 
3,00/5 - 1 beoordeling

Bekijk ratings
0
0
1
0
0

Schrijf een review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

146789

Nieuw product

Digitale tv via DVB-T2 kijk je overal in Vlaanderen en Brussel dankzij een compacte antenne. Het is de beste tv-oplossing voor thuis, in de auto, op de camping of de boot.

Meer details

99,00€

- +

 
Meer informatie

Met deze DYON decoder en CI+ Module met Smartcard kan je na het afsluiten van een abonnement, de gecodeerde Vlaanse zenders ontvangen via antenne.

Met Antenne TV ontvang je meer dan 10 Vlaamse tv-zenders overal in Vlaanderen en Brussel via een kleine DVB-T2 antenne. Je hebt er dus geen satelliet, kabel of internet voor nodig. Antenne TV is zo de beste tv-oplossing om live tv te kijken waar en wanneer je wilt, zonder je zorgen te moeten maken over de kabel of het internet.

Antenne TV krijgt een bijzonder tv-aanbod met meer dan 10 zenders waaronder VTM, Q2, 4, VIJF en meer. De zenders Eén, Canvas en Ketnet zijn al vrij te ontvangen via de ether.

Voor het tv-signaal heb je nog een DVB-T2 antenne nodig. De antenne plaats je binnen of buiten. Dit is afhankelijk van de afstand van je aansluiting tot de zendmast en dus hoe sterk het signaal in jouw regio is.

Over heel Vlaanderen en Brussel verspreid staan 13 zendstations die het tv- en radiosignaal uitzenden via de digitale ether en dat je thuis ontvangt via een DVB-T2 antenne. In de roze zone kan je het DVB-T2 signaal binnen ontvangen. In de blauwe zone moet je de antenne buiten plaatsen.

Beoordelingen Beoordelingen (1)

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
3,00/5
Gebaseerd op 1 beoordeling Schrijf een review
0 1 2 3 4
(3/5
2 van 3 mensen vonden de volgende beoordeling nuttig
Product:
0 1 2 3 4
Service & Informatie:
0 1 2 3 4
Verpakking:
0 1 2 3 4

na basis installatie bleek geen enkel station te ontvangen, het is wel degelijk nodig de antenne te versterken met een usb stroom adapter. na toevoeging hiervan bleek het volledige radio en tv signalen beschikbaar. Alleen vindt ik het jammer dat deze usb voeding niet standaard in het pakket aanwezig is en dus een kleine meerprijs is wil je resultaat bekomen.

Ons antwoord,

De antenne heeft inderdaad USB voeding nodig, anders werkt die niet.
Dit is echter geen extra kost, je kan de antenne aansluiten op de USB poort van de decoder.

Pagina : 1

17 andere producten in dezelfde categorie:

Menu