DUO LNB QUAD TV Vlaanderen Astra I/III 60cm

OP VOORRAAD
 Totale waardering :  
0
 
0/5 - 0 beoordelingen

Bekijk ratings
0
0
0
0
0

Schrijf een review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

16625

Nieuw product

De nieuwe standaard voor satellietontvangst.

Meer details

54,00€

- +

 
Meer informatie

Om ook op langere termijn de regionale omroepen – en andere nieuwe zenders – via ASTRA 23.5 Oost te kunnen ontvangen en tegelijkertijd toegang te houden tot de bestaande programmapakketten op ASTRA 19.2 Oost. Geschikt voor HDTV.

Voordelen van de DUO LNB 60:  Met dit nieuw type LNB is het mogelijk om bij bestaande schotels van 60 cm doorsnede zowel de ASTRA 19.2 Oost- als de ASTRA 23.5 Oost-positie te kunnen ontvangen. 2. Ander voordeel is dat van de DUO LNB 60 zowel een ‘Twin’ als ‘Quad’ variant beschikbaar is. Hierdoor is het mogelijk om op dezelfde DUO LNB twee (de Twin-versie) of vier (de Quad-versie) ontvangers aan te sluiten.

De Duo LNB 60, werkt het best met onze TRIAX 64 cm schotel en zal op termijn de nieuwe standaard worden voor satellietontvangst in België. Uiteindelijk zal het de Belgische consument om het even zijn via welke satellietposities hij of zij programma’s ontvangt, zolang het maar een zo uitgebreid en gevarieerd mogelijk aanbod is en de benodigde ontvangstapparatuur gebruiksvriendelijk is. De DUO LNB 60 voldoet aan deze voorwaarden, met als extra optie de mogelijkheid om meerdere ontvangers te kunnen aansluiten.

TV Vlaanderen zal met behulp van nieuwe software zorgen dat de door haar goedgekeurde ontvangers kanalen van zowel ASTRA 19.2 Oost als ASTRA 23.5 Oost kunnen inlezen. Vervolgens zullen deze kanalen in een gemeenschappelijke kanalenlijst worden ondergebracht. Hierdoor wordt het steeds minder relevant via welke ASTRA-satellietposities de kanalen uitzenden. Kortom: met de DUO LNB 60 voor de gecombineerde ontvangst van ASTRA 19.2 Oost en ASTRA 23.5 Oost, bieden wij een complete en toekomstzekere oplossing.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
0/5
Gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf een review

17 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu