Categorieën

Over ons

Ons bedrijf

Flandersdigital.be werd opgericht op 30 april 2006

Wij zijn gestart als online winkel met afhaalmagazijn, vooral gericht op Satelliet en DVB-T ontvangst-appartauur, voor zowel 't huis als mobiel gebruik.

3 november 2012, we barsten uit onze voegen en verhuizen naar onze nieuw en ruime winkel, met burelen, magazijnen en demonstratie ruimte, Kapelstraat nr. 5, 2870 Puurs.

28 augustus 2013 breiden we verder uit met Sound & Light materiaal voor Life optredens en DJ materiaal voor zowel 't huis als voor de gevorderde  DJ.

Flandersdigital.be staat voor:

  • Producten van topkwaliteit
  • Persoonlijke klantenservice
  • Technische informatie
  • Grote voorraad
  • Snelle levering
  • Aan de laagste prijs

Onze winkel

Onze winkel
Winkel rechts
Geert Verdickt van Buurman bij Flandersdigital-be

Flandersdigital.be

Kapelstraat 5

2870 Puurs

Tel: 03-298 08 16

Contacteer ons:

BTW: BE 0634.290.819

Getuigenissen

Box na heel goede informatie aangekocht en werkt heel goed en dat maar voor 159 euro. De eigenaar is een aanrader, vriendelijk en goede en juiste informatie en zeer behulpzaam ook via telefoon en email. Daarom doe ik graag 70 km, want je weet dat je in goede handen bent. Heb daar ook 2 jaar geleden een MaxDigital XP1000 gekocht, op zijn aanraden en die werkt nog steeds prima en ook voor de software geeft hij je de nodige informatie. Dus ben heel tevreden van mijn Xtrend ET-7000 en van de eigenaar en belangrijk telefonisch wordt je ook niet afgescheept maar geholpen. Service dus.

Urbain Huys

Hier net hetzelfde. De Guido weet waarover hij praat.

Heb al wat geleerd van deze man.

(Hij van mij ook zelle) hihihihihi.

Denis de Buyser


Menu