SIMSON MONTAGE KIT ISR 70-03 UV GRIJS

OP VOORRAAD
 Totale waardering :  
0
 
0/5 - 0 beoordelingen

Bekijk ratings
0
0
0
0
0

Schrijf een review Bekijk Beoordelingen Bekijk Beoordelingen

199188

Nieuw product

Simson ISR 70-03 is een goed compromis van een lijm en een afdichtingsmiddel in één.

Meer details

19,00€

21,00€

-2,00€

- +

 
Meer informatie

De ISR 70-03 is geschikt voor het maken van elastische constructieve verbindingen, waarbij ook een hoge sterkte noodzakelijk is en is tevens UV bestendig.

Het gebruik van ISR 70-03 met de Dual SMP® technologie garandeert een versnelde en gecontroleerde uitharding, zekerheid in het productieproces en verruimt de toepassingsmogelijkheden. Simson ISR 70-03 is gebaseerd op Silyl geModificeerd Polymeer (SMP). 

Toepassingen

Elastische verlijming en afdichtingen van assemblage toepassingen zoals bijvoorbeeld:

 • Satellietschotels, Zonnepanelen en Windmolens
 • Verlijmen van aluminium of polyester hoekprofielen.
 • Verlijmen van polyester delen op metalen frames.
 • Verlijmen van vloersystemen.
 • Afdichten van gelaste naden.

Eigenschappen

 • Oplosmiddel-, isocyanaat- en PVC vrij.
 • Zeer goede UV- en verouderingsbestendigheid.
 • Algemeen een goede hechting op diverse ondergronden Zonder gebruik van een primer.
 • Permanent elastisch bij temperaturen tussen -40°C en +120°C.
 • Neutrale, reukloze en snelle uitharding.
 • Verf-verdraagzaam met de meeste industriële verfsystemen op zowel alkydhars- alsmede op dispersiebasis (door de grote verscheidenheid aan industriële verven wordt een verfverdraagzaamheidstest aanbevolen).
 • Overschilderbaar na huidvorming (nat op nat); dit heeft geen invloed op de doorhardingssnelheid.

Hechting

In het algemeen vertoont ISR 70-03 zonder primer een goede hechting op schone, droge, stof- en vetvrije ondergronden van aluminium, RVS, gegalvaniseerd staal, koper, messing, gepoedercoat metaal, de meeste gelakte metaalondergronden, glas, PVC, (glasvezel versterkt) polyester en gelakt hout. Geen hechting op onbehandeld polyethyleen, polypropyleen en teflon.

In die gevallen waar ten gevolge van hoge thermische of fysieke belastingen, speciaal onder vochtige omstandigheden, hoge hechtingseisen worden gesteld, wordt het gebruik van Simson Prep M aanbevolen. Prep M ontvet en behandelt het hechtoppervlak in één stap. Op onbehandelde houten oppervlakken en andere poreuze ondergronden wordt Simson Prep P aanbevolen. Voor meer gegevens omtrent Prep M en Prep P wordt verwezen naar de specifieke Technische Informatiebladen. Voor niet genoemde ondergronden en additionele informatie Bostik raadplegen.

Verwerking

Simson ISR 70-03 kan gemakkelijk gespoten worden met een hand- of luchtdruk kit-pistool bij temperaturen tussen +5°C en +35°C. In afdichtingstoepassingen dient ISR 70-03 binnen 10 minuten (bij 20°C/50%R.V.) afgewerkt of gladgestreken te worden m.b.v. een spatel/plamuurmes eventueel bevochtigd met een zeepoplossing. 
Vermijd indringing van de zeepoplossing tussen de voegzijde en afdichtingsmiddel, omdat dit hechtingsverlies kan veroorzaken. In verlijmingstoepassingen dienen de te verlijmen oppervlakken binnen 15 minuten (bij 20°C/50%R.V.) na aanbrengen van ISR 70-03 verlijmd te worden. In het algemeen wordt een lijmdikte van 2 mm aanbevolen.

Beoordelingen Beoordelingen (0)

Totale beoordeling:
0 1 2 3 4
0/5
Gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf een review

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Menu